HTML Help Builder
Build Output Error
Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. Build Output Error
  ken
  All
  Nov 16, 2021 @ 12:48pm

When trying to build my help file with Build Output it gets through Generating Index 100% complete and then gives a program error LOSER is not an object. I can cancel or ignore. If I cancel, it closes the program. If I ignore it says Function argument value, type, or count is invalid. It's doing this on 5.33.0. If I roll back to 5.20, I can compile with no issues.

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: Build Output Error
  Rick Strahl
  ken
  Nov 17, 2021 @ 12:39pm

Hmmm...

I don't see that here. No problems compiling.

The error sounds like it relates to the new feature that creates the searchable index for browser based index. But I just installed from Chocolatey and ran the new install and it worked for me, so not sure what's different.

Anything you can think of that might be different in your steps?

+++ Rick ---

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: Build Output Error
  ken
  Rick Strahl
  Nov 17, 2021 @ 01:16pm

Hmm, Unfortunately not. I just know if I do the build output with my files in 5.22 it ran fine. Once I upgraded to the 5.33 I get the LOSER error. Any suggestions on what else I can check to get more information?

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: Build Output Error
  Rick Strahl
  ken
  Nov 17, 2021 @ 01:37pm

There should be a little more info in the error log, but I know where the problem is, just not sure why that serializer variable wouldn't be initialized. Only thing I can think of is if the generation failed altogether, but in that case you should see an error message before it ever gets to the indexing code.

Can you try reinstalling? I think when 5.33 was initially released there was a bug in the initial release, which I replaced shortly. Did you install recently or some time ago? (probably should have rev'd the version but it was literally within a couple hours of the release).

I just uninstalled and reinstalled from the Web Site as well to double check and that's working as well. Perhaps try creating a new help file and add a few dummy topics to it then run it against that to see if the problem might be related to something in the content of the help file or the generation of it.

Are you building a CHM file and is that failing perhaps? Even with that though I don't see it fail on my end.

+++ Rick ---

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: Build Output Error
  ken
  Rick Strahl
  Nov 17, 2021 @ 02:00pm

I did uninstall and reinstall 5.33, but I received the same error. I did find if I ignore on the 2 error pages, it goes through like it should. I am doing the CHM and webfiles if that helps. I also tried a new project with just the default page and tried Build Output with the same error.

© 1996-2021