Bug Reports
wwIPStuff suddenly is not working.
Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. wwIPStuff suddenly is not working.
  JEFFREY ROEHL
  All
  Nov 19, 2019 @ 01:10pm

Heah Rick.

My company bought "wwIPStuff" over 10 years ago.

It always worked fine.

But a few days ago we were doing some testing and came up with this:

And we are completly stumped by this.

What do you think we can do about this?

Thanks Jeff

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: wwIPStuff suddenly is not working.
  Rick Strahl
  JEFFREY ROEHL
  Nov 19, 2019 @ 02:24pm

You need to include wconnect.h on your FoxPro path for your project.

Those values are constants that are used when FoxPro compiles your code.

+++ Rick ---

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: wwIPStuff suddenly is not working.
  JEFFREY ROEHL
  Rick Strahl
  Nov 19, 2019 @ 05:19pm

I have the "wconnect.h" file in the directory that the .PRG is in.

And I get the same error.

I think I need a complete reinstall of your tool.

I will have to put that on my schedule.

I am not sure how long that will take.

Any suggestions?

Thanks Jeff...

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: wwIPStuff suddenly is not working.
  Rick Strahl
  JEFFREY ROEHL
  Nov 19, 2019 @ 06:15pm

You shouldn't have to reinstall - that's not going to solve anything.

The values you are missing the #INCLUDE directives from wconnect.h. You need to make sure your source files or the EXE/App is recompiled to see those updated values.

+++ Rick ---

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: wwIPStuff suddenly is not working.
  JEFFREY ROEHL
  Rick Strahl
  Nov 20, 2019 @ 02:19pm

I just had to copy my c:\wconnect directory from my AWS server and now everything works again.

Thanks Rick!

Gravatar is a globally recognized avatar based on your email address. re: wwIPStuff suddenly is not working.
  Michael Hogan (Ideate Hosting)
  JEFFREY ROEHL
  Nov 22, 2019 @ 06:04am

Interesting... do you have a virus scanner that may have removed a component from the directory? If so, it may happen again.

© 1996-2019